Kerkklokken horen natuurlijk bij Kerst!

Zeg je kerst, dan zeg je kerkklokken! Reporter Pieter ging eens even kijken of hij de kerkklokken mocht luiden.

 • Kerst met Join the Beat
  23 december 2013

  We konden niet om kerst heen in de laatste Join the Beat aflevering.  Het was immers het thema van de zevende beat. Maar ook de studio was vol met plastic dennennaalden, belletjes, Mart Smeets-truien, kerstmutsen en lichtjes. Daarom - en omdat die kerst nu echt bijna voor de deur staat - een fijn overzicht met onze eigen kersttrack, de ‘Jingle Bells’ liftsessie en de favoriete kerstnummers van Gerard, Sven, Tjeerd èn Charly Luske. 

 • Alle Join the Beat tracks
  22 december 2013

  In zeven afleveringen Join the Beat zijn zeven toffe tracks door Sven en Tjeerd opgeleverd. En dat vooral dankzij jullie inzendingen! Het einde van het nadert en dan houden we van terugkijken met lijstjes. Dus bij deze een overzicht met alle eindresultaten!

 • Kijk aflevering 7 terug!
  16 december 2013

  In de laatste aflevering van Join the Beat gingen Sven en Tjeerd er samen voor. Dat leverde een kerstplaat op die klinkt als een kerstklok! In het eindrestulaat 'Als Je Maar Bij Me Blijft' hoor je de meest uiteenlopende inzendingen. Van een handcarillon tot gitaren, van een laservloer tot mondharp... Natuurlijk deden gasten Ellen ten Damme en Charly Luske ook een bijdrage aan de beat. Bekijk de hele uitzending.